diensten, werving en selectie

Uitzendbureau, werving, selectie en waarneming personeel

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk personeel?

Wij hebben al dertien jaar ervaring met bemiddeling tussen werkgever en werknemer waarbij we ons met name richten op doktersassistentes, geneeskundestudenten en huisartsen.

 

Indien u per direct op zoek bent naar een invaller in uw huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum, meldt u zich dan vandaag nog bij Medisupport.

 

Medisupport is een uitzendbureau voor iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg. Wij "leveren" voor heel Nederland zorgpersoneel, met name voor huisartsenpraktijken en gezondheidscentra maar ook voor andere zorgingstellingen.

Wij kunnen de kosten hiervoor laag houden omdat wij deze diensten alleen online leveren.

 

Onze werkwijze...

U plaatst via het contactformulier een zoekopdracht voor vast dan wel tijdelijk personeel en wij zorgen voor een match. Tegelijkertijd nemen wij u alle financiële rompslomp en werkzaamheden omtrent contracten uit handen, verloning verloopt via ons en wij bieden personeel een eerlijk uurtarief waarbij onze winstmarge laag ligt.

 

Zoekt u op korte termijn medisch personeel?

Waar bent u naar op zoek?

Zoekt u een vaste of tijdelijke kracht?

In welke plaats?

Stuur ons dan vandaag nog een opdracht!

 

Wij werken samen met: About Payrolling

Onze overige diensten

Invoeren complete patiëntarchieven

 

Of het nu gaat om het scannen van uw gehele papieren archief of het samenstellen van een goede episodelijst of probleemlijst (de voorgeschiedenis); wij bieden de oplossing!

 

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in met name het samenstellen van een goede medische voorgeschiedenis van al uw patiënten, inclusief ICPC-codering en desgewenst een ruiter en/of attentieregel.

 

Wij zijn van mening dat alleen scannen vaak niet toereikend is om tot een goede overzichtelijke voorgeschiedenis te komen. Wij bieden een oplossing waardoor u voortaan met één druk op de knop een overzichtelijke medische voorgeschiedenis te zien krijgt van uw patiënten.

 

Niet alleen handig én veilig voor u en de patiënt maar bovendien ook een prachtig visitekaartje naar medisch specialisten in door u samengestelde verwijsbrieven.

Financiële patiëntenadministratie

 

Wij kunnen u ondersteunen bij het declareren, ook op structurele basis. Wij verzorgen de verzending van de maandelijkse facturen en de kwartaalfacturen (inschrijftarieven).

 

De retourinformatie wordt nagekeken en zo nodig wordt er contact opgenomen met de zorgverzekeraars. Vervolgens herdeclareren wij de onterecht afgewezen facturen.

 

Wij zorgen voor een goede controle van de uitgaande bedragen en binnenkomende bedragen, zodat u een goed overzicht heeft over uw financiële administratie.

Hilde Dankbaar (1967)

 

Na ruim 18 jaar werkervaring in de gezondheidszorg ben ik in 2002 gestart met Medisupport.

 

Aanvankelijk ben ik begonnen met het voornamelijk optimaal automatiseren van huisartsenpraktijken omdat ik wist dat huisartsen en assistentes hier door de hoge werkdruk, zelf vaak niet of nauwelijks aan toe komen.

 

Inmiddels zijn deze werkzaamheden uitgebreid met de eerder op deze site vermelde werkzaamheden en hebben we een flink klantenbestand opgebouwd van huisartsen en medisch specialisten in heel Nederland.

Ingrid van Veen (1967)

 

Na 10 jaar als doktersassistente gewerkt te hebben bij een huisarts en vier jaar als medisch secretaresse in een ziekenhuis, ben ik gaan werken bij een grote huisartsenvereniging in het Westen van het land.

 

Later is deze vereniging overgegaan in de regionale ondersteuningsstructuur (ROS) voor huisartsen.

 

Hier heb ik onder andere veel ervaring opgedaan met betrekking tot het elektronisch declareren voor veel verschillende praktijken.

 

Medisupport

Keizersgracht 391a

1016 EJ Amsterdam

T: (+31) 6 1544 1044

E: info@medisupport.eu

W: www.medisupport.eu

Copyright 2017 Medisupport

KvK: 3018 1179

Amsterdam